FOLYÉKONY NITROGÉNES TÁROLÓK, DEWAR EDÉNYEK

Tároló rendszerek orvosi, állatorvosi, tudományos és ipari célokra.

Csökkenti a mesterséges megtermékenyítéshez köthető hibák lehetőségét! Védi a befektetéseit!

A Worthington Cryogenics AL-Shield™ egy új megoldást biztosít a bika sperma minta védelmére.
A hagyományos kriogén hűtőrendszereknél megszokott kaniszter eltávolításának köszönhető káros hőmérséklet ingadozások az AL-Shield™ használatával kiküszöbölhetőek.

Az innovatív termikus védelem védelmet nyújt a hőmérséklet-ingadozások ellen, így: • javítja a minta életképességét, • magasabb a fogamzás aránya, • növekszik a termelékenység.

pdf icon

 

 


A Worthington Cryogenics Cryo Exchange (CX) csökkentett kipárolgású szállító eszközök, kifejezetten a kriogén környezetben tárolt minták biztonságos szállítására tervezve.

Egyedi adszrobens anyaggal vannak töltve, ami meggátolja a folyékony nitrogén kifröccsenését túltöltés esetén.

Az adszorbens anyag  addig képes kriogén hőmérsékleten (-190 Celsius) tartani a szállítókamrában tárolt mintát, amíg a folyékony nitrogén ki nem párolog az adszorbens anyag porózus szerkezetéből.
pdf icon

 


Worthington Cryogenics LD folyékony Nitrogén Dewarok kis mennyiségű cseppfolyós nitrogén tárolására vagy elosztására LD széria dewarjai kis mennyiségű folyékony nitrogén tárolására vagy elosztására megfelelő tárolók.
Különböző helyzetekben alkalmazhatóak, kifejezetten ideálisak átlagos feladatokra, mint például az anyagok elemzése során. Ebbe a szériába tartozó tárolók kapacitása 4-től 50-ig terjed.
A kancsó nyakú modell (LD4) kiváló minta egyszerű öntésére, hasonlóan a kancsó alakú modell (LD5) széles nyakkal megkönnyíti a különféle dolgok elmerítését a cseppfolyós nitrogénben.

pdf icon

 

 


Worthington Cryogenics HC Nagy kapacitású hűtőberendezés
HC Széria hűtők kialakítása olyan, hogy nagyobb tárolási kapacitást nyújtsanak, még az XT szériánál használt edények mérete is pontosan helyezkedik el. HC Széria hűtői alkalmazás szempontjából azonosak az XT szériással. A felhasználó speciális igényei döntik el, hogy a két széria közül melyik felel meg. HC edényeket elsősorban anyagok fiolákban való tárolására vagy olyan alkalmazásokkor használják, ahol nagy mennyiségű szalmaszálat kell tárolni. A HCL edények kifejezetten kompaktak, ezért jók olyan alkalmazásoknál, ahol limitált a hely.
pdf icon

 


Worthington Cryogenics K- széria kriogén tároló rendszerek
A K széria rendszereit a világ minden helyén használják, ahol biológiai mintadarabokat vagy nagyobb tárgyakat, mint például transzplantációs szerveket kell tárolni. Mint minden Wothington tároló, így az ultra nagy kapacitású hűtők is folyékony vagy gőz fázisú nitrogénnel hűtenek. Ez egy sor fontos előnnyel szolgál, a mechanikus hűtő rendszerekkel összevetve, a környezetvédelmi hatásokat figyelembe véve:
• Megbízhatóság
• Nincs hő kibocsátást
• Csendes működés
• Alacsonyabb hőmérséklet
• Gyakorlatilag nem igényel karbantartást
• Biztonsági mentés áram kimaradás esetén
pdf icon

 


Worthington Cryogenics LS  laboratóriumi rendszerek
Az LS széria fagyasztói egyedien lettek kialakítva megfelelő doboz stílusú állványokban nagy fiolák tárolására és egyidejűleg a N2 fogyasztást minimális szinten tartására.
Ennek eredménye az alacsony üzemeltetési költség és a kevesebb újra töltés.
Az állványok négyszögletes alakja az 5×5 vagy 10×10 méretű kriodobozok ellenőrzését és a minták azonosítását megkönnyíti.
Ennek következményeként a minták megtalálása és eltávolítása könnyebb és gyorsabb.
pdf icon

 


Worthington Cryogenics
Hosszabbított tárolási idejű folyékony nitrogénes tárolók
A hosszabbított tárolási idejű cseppfolyós nitrogénes tárolók kifejezetten a minták hosszú távú kriogén hőmérsékleten történő tárolására lettek kifejlesztve. A széria mindezek mellett, alacsony profilú modellt is kínál (XTL), 127 mm (5”) kaniszterekkel.
Tulajdonságok:
Új robosztus konstrukció – bordázott, nagy erősségű alumínium test.
Újratervezett nyakcső dizájn  és még tartósabb festés.
Sokoldalú tároló rendszer – Kényelmes kivitelű kaniszter szám meghatározó gyűrű, belső kúpos kaniszter hely meghatározó.
A magas minőségű vákuum teljesítmény, magas minőségű szigeteléssel párosítva  a lehető leghosszabb tárolási időt biztosítja.
Biztonság – Opcionálisan rendelhető alacsony folyadékszint jelző, melyhez elérhető egy távműködtető is nagyobb kapacitású modellekhez.
Zárható fedél (XT10 kivételével) • Mobilitás – görgős alap elérhető néhány modellhez. 

pdf icon