preloader

Termékek

Tristar II Plus

SKU: tristar3030

Tristar II Plus (3030)

A Tristar II Plus egy korszerű műszer, tökéletesen használható mind minőség ellenőrzési mind kutatási környezetben. Kifejezetten olyan laboratóriumok számára ajánlott, amelyeknél elengedhetetlen a nagy teljesítmény és a nagy pontosságú mérés. A műszer fejlettebb hardver- és szoftver-jellemzők mellett tartalmazza a Tristar II (3020) összes tulajdonságát.

Tulajdonságok:
Gázszállító csőrendszer: Réz és cinkmentes rozsdamentes acél kialakításnak köszönhetően még ellenállóbb, és az elektropolírozott belső felület megkönnyíti a gázok áramlását. Kisebb csőtérfogat a precízebb gázadagolás érdekében.
Szoftver tulajdonságai: Bővített MicroActive adatelemző szoftver, akár 4 műszert is képes kezelni egyidejűleg és tartalmazza a duális nem lineáris sűrűségfüggvény elmélet (NLDFT) modelljét, amellyel kombinálhatók a CO2 mikropórus eloszlás és N2 mezopórus eloszlás eredményei.
Mérő dewar edény: Nagyobb vákuumtérrel szerelt dewar edény; hosszabb mérési idő, az elpárolgás körülbelül 40 óra.

Jellemzői:
– Három analizáló port képes egyszerre, egymástól független szimultán analízist folytatni. 3 BET felületet körülbelül 20 perc alatt mér meg. A teljesítmény növelése érdekében egyszerre 4 darab Tristar II Plus működtethető egy számítógépen.
– P0 port, dedikált nyomás távadó, amely lehetővé teszi a telítési nyomás (P0) folyamatos ellenőrzését.
– Korrózióálló, nagy pontosságú gázkezelésre tervezett, egyedi rozsdamentes analizáló csövezet.
– Továbbfejlesztett Dewar kialakítás, több mint 40 órás folyamatos hőmérséklet-szabályozás.
– N2, Ar, CO2, és egyéb nem korrozív gázok alkalmazhatók.
– Igen kicsi felületnagyság is mérhető, mint 0,01 m2/g, standard nitrogén rendszerrel.
– A Kripton opciónak köszönhetően akár 0,001 m2/g felület is mérhető.
– Intuitív MicroActive szoftver lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy interaktív módon értékelhesse az izoterma adatokat és csökkenthesse a felületre és porozitásra vonatkozó értékek feldolgozásának idejét.
– Két izotermát (CO2 és N2) képes felhasználni az NLDFT (Non-local Density Functional Theory) módszer, vagy a Nem-lokális sűrűségfunkcionál elmélet alapján az aktív szenek mikropórus elemzésére, pórusátmérő eloszlás mérésére.

Opcionális:
2 minta előkészítő eszköz választható, amelyek a minták felületét előkészítik (gáztalanítják) a felület vagy pórustérfogat meghatározásához:
– FlowPrep – hevítés+He gázáram,
– VacPrep – hevítés+vákuum.

A Confirm 21 CFR 11 szoftver biztosítja az FDA szerinti elektronikus aláírás és elektronikus dokumentáció (21 CFR Part 11) szabályainak betartását. Az IQ és OQ szolgáltatások segítenek, hogy a rendszer pontossága, megbízhatósága és megfelelő teljesítménye továbbá a mérési eredmények dokumentálása biztosítva legyen.