Termékek

Moisttechs IR-3000

SKU: ir3000

Moisttech’s Online IR-3000

On-line nedvesség mérés és ellenőrzés, kontaktus nélküli, roncsolás mentes, azonnali, folyamatos mérés

MoistTech kifejlesztette a IR-3000 online NIR szenzort az azonnali, kontaktus nélküli mérést sok különböző termékre és alapanyagra a legkíméletlenebb gyártási körülmények közé. Érzéketlen az anyag fajtára, mint a szemcseméret, anyag vastagság és szín. Az IR-3000 megbízható és folyamatos olvasást nyújt. Egyszeri kalibrációt követően, karbantartás mentes, elmozdulás mentes optikai kialakítás könnyű személyi kezelést biztosít az azonnali valós idejű mérési folyamat elindítására.

A termelési hatékonyság a növekedését a precíz valós idejű mérés, az energiatakarékosság és a termelés közbeni alacsony anyagveszteség biztosítja.

Az IR-3000 a legkorszerűbb technológiai elemeket használja, ami megengedi a legextrémebb helyeken való telepítését. A MoistTech’s a kifinomult digitális feldolgozásnak köszönhetően, csak az IR-3000 ad valódi adatot a termékek közti rések és a szalag mozgásának megzavarása esetén is.

MoistTech’s IR-3000 széles körben alkalmazható például: Fa, Fa készítmények, Vegyszerek, Gyógyszerészet, Ásványok, Műanyag, Papír, Burkolás Vastagság, Kötőanyag, Szövet Átalakítás, Fa termékek, Dohány, Bio-massza, és sok egyéb.

Továbbá nedvesség mérés esetén az IR-3000 használható, hogy mérjen, kijelezzen és kontrollálja a bevonatozást, rétegelten és rögzítse a vastagságot, olaj, protein és egyéb elemeket, amiket abszorbeál.

Általános tulajdonságok:

16-bit konverzió és 32-bit feldolgozás Hullámhossz szelekció minden alkalmazásra Haladott digitális zaj szűrés a tiszta jelért felületi felszerelési technológia
Windows™ Operációs Rendszer
Sztenderd Ethernet Kimenet
3 x 4 – 20 mA Kimenetek
Beágyazott PC Flash Memoriával
Optikai Ablak Szennyezettség monitor
2 év rész & Labor jótállás
Elő-Kalibrált a vevő igénye szerint

PDF LETÖLTÉSE