Termékek

Nedvességmérő – 868 NIR

SKU: 868nir

MoistTech 868 Laboratóriumi NIR nedvességmérő

A 868 Laboratóriumi NIR (közeli infravörös) nedvességmérő a MoistTech cég nedvesség szenzora, amelynek tartozéka egy forgó mintavételi tál is. A 868 nedvességmérő a MoistTech jól bevált IR-3000 Online nedvességmérő optikai és elektronikai elrendezését kamatoztatja laboratóriumi körülmények között. A műszer páratlan teljesítménye, stabilitása, megbízhatósága, karbantarthatósága és alacsony fenntartási költsége miatt a 868 nedvesség ellenőrző rendszer kiváló választás a termékek nedvességének ellenőrzésére.

A 868 nedvesség elemző kiválóan alkalmazható a következő termékek nedvességének meghatározására:
Dohány Nedvessége
Biomassza Nedvessége

A készülék ideálisan használható laboratóriumokban vagy a termelési gépsorok mellett. A MoistTech 868 nedvesség elemző rendszer tartalmaz egy kivehető, forgó mintavételi edényt, melynek célja a gyors és valós nedvességtartalom meghatározása nem homogén termékek esetén. A termék mintákat a tálcára helyezve a műszer precíz méréssel 3 másodpercen belül meghatározza a nedvességtartalmat.

A 868 nedvesség elemzővel szignifikánsan javíthatja a termékek minőségét, csökkenheti az energia felhasználást és potenciálisan javíthatja a termelőképességet a gyártási folyamat veszteségeinek csökkentésével. Továbbá, a műszert elegendő egyszer kalibrálni, karbantartást nem igényel és az elmozdulás mentes optikai kialakításnak köszönhetően a kezelő személy magabiztosan végezhet azonnali eljárás alapján beállított valós idejű mérést.

A 868 nedvesség szenzor magába foglal egy nagy színes érintőképernyős PLC-t, aminek segítségével a rendszer mintavételi ideje, kalibrálása (maximálisan 50 különböző minta) végezhető el. A kalibrálási minták termék kódjai és adatai számítógépre letölthetőek.

868 nedvességmérő alkalmazása:

A MoistTech világszerte jó hírnévre tett szert köszönhetően a kivételesen pontos NIR érzékelőjének és a nedvesség tesztelő, mérő és elemző szoftverének. Az újonnan kifejlesztett 868 nedvességmérő és szoftvere könnyen konfigurálható és kalibrálható a különféle alkalmazásokhoz.
Bővebb információkat a MoistTech nedvesség szenzor alkalmazásáról és arról, hogy milyen termékek ideálisak a pontos és precíz nedvesség tesztelésére, mérésére és ellenőrzésére a forgalmazótól kaphat. Ezen túlmenően több ezer MoistTech nedvességmérő alkalmazás van telepítve világszerte, nem csak nedvesség tartalom meghatározására, hanem egyéb alkalmazási célokból, mint például mérő és kontroll feladatok elvégzésére: bevonat vastagság, gyanta tartalom, olaj, fehérje, zsír, nikotin, cukor, fűszerek, műanyag fólia vastagsága és sok egyéb összetevő mérése.

Moisttech szenzor technikai információi:

Kontaktus nélküli mérés
Fejlett digitális szűrés zaj mentes jelért
Nagyon alacsony energiafelhasználás
Felület szerelt technológia
Egyszerű kalibrációs eljárás
Nem igényel rendszeres újrakalibrálást
Nincs szükség rendszeres karbantartásra
50 különböző termék kód áll rendelkezésre