Termékek

3Flex Kemiszorpciós Funkció

SKU: 3flexkemiszorpcios

3Flex Kemiszorpciós Funkció

A kemiszorpciós funkcióval, a 3Flex kémia adszorpciós analízisre konfigurálható.
Lehetővé téve a kutató számára, katalizátorok, katalizátor támogató és a különféle egyéb anyagok fizika vagy kémiai tulajdonságaival kapcsolatos értékes információk megszerzését.

Tulajdonságok és elönyök:

VCR zárak a rendszer magasabb szintű tisztaságát, a gázok alacsonyabb szintű kipárolgását és az alapnyomás hosszabb idejű megtartását biztosítják.
A sztenderd nagy pontosságú tömegáram szabályzó, rendkívüli pontosságot és programozható gáz ellenőrzést biztosít.
A magas hőmérsékletű kemence (akár 1100 0C) gyors és pontos emelkedési ráta adatokat biztosít, a kívánt hőmérséklet eléréséhez, a precíz hőmérséklet kontrolnak és ismételhetőségnek köszönhetően.
Az összesen 12 darab gáz bementi nyílás lehetővé tesz egyszerre több próbagázzal való vizsgálatot, így maximalizálva a hatékonyságot és lehetővé teszi számos területen való használatot.
A kiemelkedő hőmérséklet szabályzás köszönhetően a pontosság és az ismételhetőség
fennmarad monoton izotermák esetén is.
A kialakítás lehetővé teszi a kemiszorpciós és a fiziszorpciós funkció közötti gyors (másodpercek alatt történő) átalakítást.
Az új, magas hőmérsékletű, precíziós quartz cella növeli a pontosságot és az érzékenységet az igényes elemzések érdekében.
A fűtött gőz is használható adszorptívumként kémiai adszorpciós vizsgálatoknál.
Kalrez, Viton, vagy Buna 0-gyűrűk a maximális rugalmasságot biztosítják a kémiai
kompatibilitáshoz.
NLDFT kettős izoterma deconvolution és pórusméret eloszolás

Az NLDFT fejlett PSD, kettős OFT modellezés lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a nitrogén és karbon dioxid izotermákra vonatkozó adatok kombinálásával megkapja a teljes pórusméret eloszlását az olyan vizsgálati anyagnak (mint Szén rés pórusoknál) aminek a pórusai molekuláris méretben vannak jelen. A pórusméret vizsgálat méréstartománya ebben a mérési metódusban a sztenderd nitrogénes vizsgálathoz képest kisebb pórusméretre van kiterjesztve. Ez annak a tények köszönhető, hogy a CO2 hozzáférhet olyan kisebb mikropórusokhoz amelyekhez a kriogén hőmérsékletű N2 a diffúziós korlátok miatt nem tud.

Higany Porozimetria / Gáz adszorpció Overlay
(átfedéses összehasonlítás)

A 3Flexhez tartozó MicroActive szoftver tartalmaz egy hatékony eszközt, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a higany porozimetriás méréssel végzett és a gáz adszorpciós izotermából számolt pórusméret eloszlás átfedéses összehasonlítását.
Ez az új import funkciója a szoftvernek lehetővé teszi a mikropórus eloszlás gyors vizuális megjelenítését.

Sokoldalú és Kiváló Szoftver

A 12 darab bemeneti gázcsonk és gőz adagoló szabványos a kemiszorpciós funkcióval.
Az áramlás ellenőrző a minta aktiválás során tömegáram mérőt (MFC) használ, a precíz és ismételhető minta előkészítéshez. A tömegáram mérőt (MFC) tartalmazza a sztenderd Kemiszorpciós hardver szett.

Minta Elemzési Opciók

Gáz kiválasztása,
Szabad hely mérése mind környezeti és vizsgálati hőmérsékleten,
Az adagolás mértékének a nyomástáblázathoz való rendeltsége lehetővé teszi a felhasználó számára a nyomás növelés, térfogat növelés és az egyensúlyi pontok között elteltet idő módosítását,
Adagolás a gázcsonkokon keresztül vagy gőz forrásból,
Izoterma ismétlés reverzibilis szorpció vizsgálatához.

A kapott adatok tartalmazzák

Aktív fém terület
Krisztallit mérete
Irreverzibilis és reverzibilis szorpció Monolayer kapacitása
Aktív fém diszperzió

PDF LETÖLTÉSE