pola 3000POLA 3000

Készülék jellemzői röviden:

  • On-line, valós idejű szemcse méret- és forma analizálás.
  • Helyettesíti a hagyományos munkaigényes eljárásokat (pl. szűrők).
  • Közvetlenül határos/ illeszkedik a PLC ellenőrző rendszerrel.
  • Ipari szabványos ModbusTM szoftvert használ.
  • Folyamatosan vizsgálja és elemzi az Ön termékeit reális időben.
  • Beépített micro-processzor (nincs merev lemez).
  • Robusztus tervezés a kellemetlen környezethez.
  • Kicsi, tömör egység. Könnyen elhelyezhető kis területen.
  • Méréstartománya: 40 µ-tól  40 mm-ig.

ALKALMAZÁSI TERÜLETpola 3000

granulátumok
kristályok
cukor

vasérc
gabonafélék
műtrágya szemcsék
aggregátumok
polimerek
kávé
ásványok
étel
szén
aszfalt és beton szemcsék
Al-oxid

Angol nyelvű brossúra:

pdf icon


HOGYAN MŰKÖDIK?

A POLA 3000 egy speciálisan tervezett rendszer az on-line szemcseméret elemzéshez, hogy a különböző számú összetevőket egy teljes egységbe rendezze. A POLA 3000 elsőként a képelemzésen alapul és tartalmaz egy Ccd (charge couple device) töltés kapcsoló egységet, az egységbe beépítve. Belül tartalmaz egy számítógépet is chip formájában, így nincs szükség külső számítógépre, amely könnyen megsérülne a durva környezetben.

Az összes elektronika olyan, mint egy képhalmozó és szinkronizáló elektronika, ami ellenőrzi az adagolókat, hogy az anyagszemcsék eljussanak a POLA 3000-hez elemzésre, ami egy zárt dobozban történik. A adat kimenetek rs232 vagy még gyakrabban rs485, rs422 lehetnek olyan esetekben, amikor az adatokat nagy távolságra kell továbbítani. Az adatok az ipari szabványos Modbus-ban keletkeznek, így könnyű az áttétel a plc rendszerrel, ami a gyártó soron van. Az egész rendszer 24 volttal működik, így csökkenti a hő problémákat, amelyek magas feszültség esetén fennállnak.

A készülék először képet készít a részecskékről, minden egyes részecske folyamatosan lesz elemezve és az adatokat adatbázisba teszi, amelyek a plc-re átküldhetőek rendszeres időközönként. 4 digitális kimenettel rendelkezik, amit használhatnak az adat átküldéshez és a rendszer folyamatos 24 órás használatra alkalmas, az év 365 napjában.

CCD-RÉSZ:
pixel felbontás: 748 x 512
kép bevétel:
szkennelési idő/ kép: 2 x 20 msec.
Videóval egybekötve.
szkennelési idő/ sor: 64ps
szürkeskála szint: 256
exponálási idő: szoftver szabályozza

SZÁMÍTÓGÉP:
2 látókép keret pufferolás,
valós idejű, többfunkciós operációs rendszer
kép feldolgozás
kép elemző processzor: TMS 34020

INPUT/OUTPUT:
4 x digitális input (töltésszámláló)
1 x digitális emelő input (rész detektáláshoz)
3 x digitális output (szilárd állapotú relé) 48V, 200mA/350mA
1 x analóg output, 4-20mA
1 x választó impulzus output (töltésszámláló)
1 x RS 232
1 x RS 232 / RS 485 / RS 422 / szériájú PC egér
szabványos számítógép SVGA monitor output
szabványos számítógép / AT billentyűzet (6-pin) mini DIN
input erő: 24 V AC vagy 24 V DC (25W)
lencse keret: C-keret

MÁS:
hőmérséklet határ: 0℃-45™ / 320℉-1130℉
nedvesség: nem csapódik ki
CE hitelesített


MOISTTECH’S ONLINE IR-3000moisttech

ON-LINE NEDVESSÉG MÉRÉS ÉS ELLENŐRZÉS, KONTAKTUS NÉLKÜLI, RONCSOLÁS MENTES, AZONNALI, FOLYAMATOS MÉRÉS

MoistTech kifejlesztette a IR-3000 online NIR szenzort az azonnali, kontaktus nélküli mérést sok különböző termékre és alapanyagra a legkíméletlenebb gyártási körülmények közé. Érzéketlen az anyag fajtára, mint a szemcseméret, anyag vastagság és szín. Az IR-3000 megbízható és folyamatos olvasást nyújt. Egyszeri kalibrációt követően, karbantartás mentes, elmozdulás mentes optikai kialakítás könnyű személyi kezelést biztosít az azonnali valós idejű mérési folyamat elindítására.

A termelési hatékonyság a növekedését a precíz valós idejű mérés, az energiatakarékosság és a termelés közbeni alacsony anyagveszteség biztosítja.

Az IR-3000 a legkorszerűbb technológiai elemeket használja, ami megengedi a legextrémebb helyeken való telepítését. A MoistTech’s a kifinomult digitális feldolgozásnak köszönhetően, csak az IR-3000 ad valódi adatot a termékek közti rések és a szalag mozgásának megzavarása esetén is.

MoistTech’s IR-3000 széles körben alkalmazható például: Fa, Fa készítmények, Vegyszerek, Gyógyszerészet, Ásványok, Műanyag, Papír, Burkolás Vastagság, Kötőanyag, Szövet Átalakítás, Fa termékek, Dohány, Bio-massza, és sok egyéb.

Továbbá nedvesség mérés esetén az IR-3000 használható, hogy mérjen, kijelezzen és kontrollálja a bevonatozást, rétegelten és rögzítse a vastagságot, olaj, protein és egyéb elemeket, amiket abszorbeál.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOKmoisttech

16-bit konverzió és 32-bit feldolgozás Hullámhossz szelekció minden alkalmazásra Haladott digitális zaj szűrés a tiszta jelért felületi felszerelési technológia
Windows™ Operációs Rendszer
Sztenderd Ethernet Kimenet
3 x 4 – 20 mA Kimenetek
Beágyazott PC Flash Memoriával
Optikai Ablak Szennyezettség monitor
2 év rész & Labor jótállás
Elő-Kalibrált a vevő igénye szerint

Magyar nyelvű brossúra:

pdf icon


868 Laboratóriumi NIR868 Laboratóriumi NIR nedvesség elemző

A 868 Laboratóriumi NIR (közeli infravörös) nedvesség elemző a MoistTech cég nedvesség szenzora, amelynek tartozéka egy forgó mintavételi tálat is. A 868 nedvességmérő a MoistTech jól bevált IR-3000 Online nedvességmérő optikai és elektronikai elrendezését kamatoztatja laboratóriumi körülmények között. A műszer páratlan teljesítménye, stabilitása, megbízhatósága, karbantarthatósága és alacsony fenntartási költsége miatt a 868 nedvesség ellenőrző rendszer kiváló választás a termékek nedvességének ellenőrzésére.

A 868 nedvesség elemző kiválóan alkalmazható a következő termékek nedvességének meghatározására:
Dohány Nedvessége
Biomassza Nedvessége

A készülék ideálisan használható laboratóriumokban vagy a termelési gépsorok mellett. A MoistTech 868 nedvesség elemző rendszer tartalmaz egy kivehető, forgó mintavételi edényt, melynek célja a gyors és valós nedvességtartalom meghatározása nem homogén termékek esetén. A termék mintákat a tálcára helyezve a műszer precíz méréssel 3 másodpercen belül meghatározza a nedvességtartalmat.

A 868 nedvesség elemzővel szignifikánsan javíthatja a termékek minőségét, csökkenheti az energia felhasználást és potenciálisan javíthatja a termelőképességet a gyártási folyamat veszteségeinek csökkentésével. Továbbá, a műszert elegendő egyszer kalibrálni, karbantartást nem igényel és az elmozdulás mentes optikai kialakításnak köszönhetően a kezelő személy magabiztosan végezhet azonnali eljárás alapján beállított valós idejű mérést.

A 868 nedvesség szenzor magába foglal egy nagy színes érintőképernyős PLC-t, aminek segítségével a rendszer mintavételi ideje, kalibrálása (maximálisan 50 különböző minta) végezhető el. A kalibrálási minták termék kódjai és adatai számítógépre letölthetőek.

868 NEDVESSÉGMÉRŐ ALKALMAZÁSAI:

A MoistTech világszerte jó hírnévre tett szert köszönhetően a kivételesen pontos NIR érzékelőjének és a nedvesség tesztelő, mérő és elemző szoftverének. Az újonnan kifejlesztett 868 nedvességmérő és szoftvere könnyen konfigurálható és kalibrálható a különféle alkalmazásokhoz.
Bővebb információkat a MoistTech nedvesség szenzor alkalmazásáról és arról, hogy milyen termékek ideálisak a pontos és precíz nedvesség tesztelésére, mérésére és ellenőrzésére a forgalmazótól kaphat. Ezen túlmenően több ezer MoistTech nedvességmérő alkalmazás van telepítve világszerte, nem csak nedvesség tartalom meghatározására, hanem egyéb alkalmazási célokból, mint például mérő és kontroll feladatok elvégzésére: bevonat vastagság, gyanta tartalom, olaj, fehérje, zsír, nikotin, cukor, fűszerek, műanyag fólia vastagsága és sok egyéb összetevő mérése.

MOISTTECH SZENZOR TECHNIKAI INFORMÁCIÓI:

Kontaktus nélküli mérés
Fejlett digitális szűrés zaj mentes jelért
Nagyon alacsony energiafelhasználás
Felületszerelt technológia
Egyszerű kalibrációs eljárás
Nem igényel rendszeres újrakalibrálást
Nincs szükség rendszeres karbantartásra
50 különböző termék kód áll rendelkezésre