MOISTTECH’S ONLINE IR-3000moisttech

ON-LINE NEDVESSÉG MÉRÉS ÉS ELLENŐRZÉS, KONTAKTUS NÉLKÜLI, RONCSOLÁS MENTES, AZONNALI, FOLYAMATOS MÉRÉS

MoistTech kifejlesztette a IR-3000 online NIR szenzort az azonnali, kontaktus nélküli mérést sok különböző termékre és alapanyagra a legkíméletlenebb gyártási körülmények közé. Érzéketlen az anyag fajtára, mint a szemcseméret, anyag vastagság és szín. Az IR-3000 megbízható és folyamatos olvasást nyújt. Egyszeri kalibrációt követően, karbantartás mentes, az elmozdulás mentes optikai kialakítás könnyű személyi kezelést biztosít az azonnali valós idejű mérési folyamat elindítására.

A termelési hatékonyság a növekedését a precíz valós idejű mérés, az energiatakarékosság és a termelés közbeni alacsony anyagveszteség biztosítja.

Az IR-3000 a legkorszerűbb technológiai elemeket használja, ami megengedi a legextrémebb helyeken való telepítését. A MoistTech’s a kifinomult digitális feldolgozásnak köszönhetően, csak az IR-3000 ad valódi adatot a termékek közti rések és a szalag mozgásának megzavarása esetén is.

MoistTech’s IR-3000 széles körben alkalmazható például: Fa, Fa készítmények, Vegyszerek, Gyógyszerészet, Ásványok, Műanyag, Papír, Burkolás Vastagság, Kötőanyag, Szövet Átalakítás, Fa termékek, Dohány, Bio-massza, és sok egyéb.

Továbbá nedvesség mérés esetén az IR-3000 használható, hogy mérjen, kijelezzen és kontrollálja a bevonatozást, rétegelten és rögzítse a vastagságot, olaj, protein és egyéb elemeket, amiket abszorbeál.

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOKmoisttech

16-bit konverzió és 32-bit feldolgozás. Hullámhossz szelekció minden alkalmazásra. Haladott digitális zaj szűrés a tiszta jelért felületi felszerelési technológia.
Windows™ Operációs Rendszer.
Sztenderd Ethernet kimenet ModBus kommunikációhoz (kalibráció).
3 x 4 – 20 mA Kimenetek.
Beágyazott PC Flash Memoriával.
Optikai Ablak Szennyezettség monitor.
2 év rész & Labor jótállás.
Elő-Kalibrált a vevő igénye szerint.

Angol nyelvű brossúra:

pdf icon


868 Laboratóriumi NIR868 LABORATÓRIUMI NIR NEDVESSÉG ELEMZŐ

A 868 Laboratóriumi NIR (közeli infravörös) nedvesség elemző a MoistTech cég nedvesség szenzora, amelynek tartozéka egy forgó mintavételi tál is. A 868 nedvességmérő a MoistTech jól bevált IR-3000 Online nedvességmérő optikai és elektronikai elrendezését kamatoztatja laboratóriumi körülmények között. A műszer páratlan teljesítménye, stabilitása, megbízhatósága, karbantarthatósága és alacsony fenntartási költsége miatt a 868 nedvesség ellenőrző rendszer kiváló választás a termékek nedvességének ellenőrzésére.

A 868 nedvesség elemző kiválóan alkalmazható a következő termékek nedvességének meghatározására:
Dohány Nedvessége
Biomassza Nedvessége

A készülék ideálisan használható laboratóriumokban vagy a termelési gépsorok mellett. A MoistTech 868 nedvesség elemző rendszer tartalmaz egy kivehető, forgó mintavételi edényt, melynek célja a gyors és valós nedvességtartalom meghatározása nem homogén termékek esetén. A termék mintákat a tálcára helyezve a műszer precíz méréssel 3 másodpercen belül meghatározza a nedvességtartalmat.

A 868 nedvesség elemzővel szignifikánsan javíthatja a termékek minőségét, csökkenheti az energia felhasználást és potenciálisan javíthatja a termelőképességet a gyártási folyamat veszteségeinek csökkentésével. Továbbá, a műszert elegendő egyszer kalibrálni, karbantartást nem igényel és az elmozdulás mentes optikai kialakításnak köszönhetően a kezelő személy magabiztosan végezhet azonnali eljárás alapján beállított valós idejű mérést.

A 868 nedvesség szenzor magába foglal egy nagy színes érintőképernyős PLC-t, aminek segítségével a rendszer mintavételi ideje, kalibrálása (maximálisan 50 különböző minta) végezhető el. A kalibrálási minták termék kódjai és adatai számítógépre letölthetőek.

868 NEDVESSÉGMÉRŐ ALKALMAZÁSAI:

A MoistTech világszerte jó hírnévre tett szert köszönhetően a kivételesen pontos NIR érzékelőjének és a nedvesség tesztelő, mérő és elemző szoftverének. Az újonnan kifejlesztett 868 nedvességmérő és szoftvere könnyen konfigurálható és kalibrálható a különféle alkalmazásokhoz.
Bővebb információkat a MoistTech nedvesség szenzor alkalmazásáról és arról, hogy milyen termékek ideálisak a pontos és precíz nedvesség tesztelésére, mérésére és ellenőrzésére a forgalmazótól kaphat. Ezen túlmenően több ezer MoistTech nedvességmérő alkalmazás van telepítve világszerte, nem csak nedvesség tartalom meghatározására, hanem egyéb alkalmazási célokból, mint például mérő és kontrol feladatok elvégzésére: bevonat vastagság, gyanta tartalom, olaj, fehérje, zsír, nikotin, cukor, fűszerek, műanyag fólia vastagsága és sok egyéb összetevő mérése.

MOISTTECH SZENZOR TECHNIKAI INFORMÁCIÓI:

Kontaktus nélküli mérés.
Fejlett digitális szűrés zaj mentes jelért.
Nagyon alacsony energiafelhasználás.
Felületszerelt technológia.
Egyszerű kalibrációs eljárás.
Nem igényel rendszeres újrakalibrálást.
Nincs szükség rendszeres karbantartást.
50 különböző termék kód áll rendelkezésre.