AirFree termékcsalád

Az AirFree ® termékek könnyed megoldást jelentenek az asztma, a légúti allergiák és a penész ellen. Megszüntetik a levegőben található poratkákat, baktériumokat, gombákat, vírusokat, pollent, a háziállatok allergénjeit és más mikroorganizmusokat is.

Az AirFree termékek több mint 50 országban kaphatók, és a legjobb légtisztító készülékek között van számon tartva az Egyesült Államokban. A levegőben található mikrobiológiai szennyeződéseket természetes módon, vegyszerek és szűrők alkalmazása nélkül semlegesíti. Orvosi ajánlással, ellenjavallatok nélkül bárhol alkalmazhatók.

Hogyan működik?

Az AirFree másodpercek alatt megsemmisíti a levegőben található mikroorganizmusokat és allergéneket. Típustól függően az AirFree készülékeken 14.000 – 20.000 levegő halad át óránként, így megtisztítva a szoba levegőjét nagyon rövid idő alatt.

A folyamat teljesen hasonló elven működik, mint a víz forralásával történő sterilizálás; amikor a vizet forraljuk, a benne található mikroorganizmusok elpusztulnak. Hasonló módon, az AirFree készülékek a beérkező levegőt 200 °C fölé hevítik és azonnal sterilizálják azt. A sterilizált levegő ezután lehűl a készülékeken belül, majd visszakerül a szoba légterébe.

A teljes folyamat zajmentes és nem igényel karbantartást, még az alkatrészek alkalmi cseréjét sem. Mindösszesen annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a készüléket és hagyja, hogy az tegye a dolgát!

Az AirFree előnyei

Terméktípusok

A forgalomban lévő készülékek jellemzői és áraik az alábbi gombra kattintva érhetőek el:

*Az AirFree készülékeket több ország laboratóriumában is bevizsgálták.
A vizsgálatok eredményei a gyártó honlapján angol nyelven érhetőek el: